Evet BMN 1 saat sonra kapanacak diyelim neler yapardiniz hangi konulari açar nasil mesajlar atardiniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMNnin Son 1 Saati Olsa Ne Yapardiniz?
Daraltma
X
-
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
süper konu yahu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Valla sanirim yapabildigim kadar Muhalefet yapardim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Çaktirmadan yazdigim bazi seyleri alenen yazardim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
1 saate epey sey sigdirirdim sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img]#7 King of Kings
- Alıntı
-
kutoz
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]....
Ula Erkan abi güldürdün beni... Bence BMC diyon yani...[img]smileys/smiley17.gif[/img]Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
- Alıntı
Yorum
-
"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...
Süper bir fikir.... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
- Alıntı
Yorum
-
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
- Alıntı
Yorum
-
Guests
Bence de BMC [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
Yorum